2 feb. 2012

Yes!!

GODKÄND på hemtentan i barnlitteratur, trodde jag aldrig!
GODKÄND på hela litteraturkursen, good bye! Så skönt!

Vi fortsatte med drama i skolan och i min grupps lilla pjäs som ska redovisas imorgon är min nya roll en get ^^Vi ska gestalta Petter och hans fyra getter och vi ÄGER, vi har gjort en liten twist på det hela och har skojat till det en hel del, dessutom ska vi avsluta pjäsen med en mycket vacker dans. Kommer bli helnice =) Kommer bilder, jag lovar!

Är faktiskt väldigt glad, denna veckan rullar på fint! Än så länge saknar jag inte Alfred så mycket som jag trodde att jag skulle. Beror nog på att jag sysselsätter mig med saker hela tiden. Igår åkte Nea och jag skridskor på en göl i skogen, var jättekul, men ovant och jobbigt. Mina fotleder var väldigt möra. Sedan var det gympa igår med.
Mamma gjorde min dag när hon mitt under gympapassets låt "poison" med Alice Cooper, tittar bort mot mig, tar upp händerna och försöker göra rocktecknet men misslyckas, tittar ner på händerna igen för att få koll på fingrarna, tappar takten helt och börjar gapskratta, hahaha. Det märks kanske att jag och mamma inte är ifrån Sturkö när vi gympar, vi är INTE seriösa i alla fall. Favoriten på gympan fanns också där igår - damensominteharnågontaktellerkoordinationsförmåga =P

Imorgon redovisning som sagt och på kvällen kommer fina Therese på lite te och prat - mys!
Hoppas man inte blir insnöad bara...

1 kommentar:

  1. Jag kan vara med i er pjäs och vara berättarröst till Petters getter, jag kan hela den sagan utantill fortfarande. ;) Min kusin Theresia, fyra år, sa surt "du hittar bara på, du läser ju inte i pappret" när jag skulle läsa den för henne. :)

    SvaraRadera