7 feb. 2012

Normal?

Vem har sagt att man är normal, eller udda? Vad är normalt? Varför kan man inte vara lite udda, inte följa alla andra? Jag är jag och du är du, varför ska det vara så svårt att acceptera? Så länge man inte får någon annan att må dåligt och själv mår bra så får man väl bete sig precis hur man vill, eller?

Är trött på all hysteri kring att passa in. Klart att man anpassar sig efter den situationen man befinner sig i. Alla har vi väl olika "masker" vi klär på oss vid skilda tillfällen, arbetet, närmsta vännerna, ett första möte, familjen. Men varför ska det vara så svårt att acceptera både sig själv och andra så fort det händer något som sträcker sig lite utöver de vanliga normerna?

Du är skapad på ett sätt och det är helt rätt! Alla olika personligheter behövs, alla har något som är till stor fördel både för dig själv och någon annan. Kanske du helt enkelt har den där egenskapen som kan komplettera någon annan eller så kan ni utbyta dessa. Vi är inte mer än människor och det är så lätt att falla in i olika grupperingar men det gäller att hitta det där lilla extra hos sig själv som gör att man vågar vara sig själv, det behövs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar