20 maj 2012

Fingerträning

Hej och hå.

Sparar alltid alla uppgifter till sista stund och så även denna gång. Sitter med en uppgift som ska innehålla 1500 ord om Socialisationsprocessen - upphetsande, ska vara inlämnad ikväll. Dessutom är det jättefint väder ute och jag sitter instängd. Nåja, kan i alla fall peppa mig själv med att Alfred också pluggar hela dagen och att låret inte är helt okej ännu så någon ridning eller träning kan det ändå inte heller bli. Hoppas på att hinna en del innan fyra, i så fall ska jag till Jämjö en timme på lovsångskväll och promenera lite hade inte suttit fel.

Igår var vi på bröllop. Idas och Jimmys i Sturkö kyrka. Det var jättefint, min kompis Andreas sjöng Utan dina andetag jättefint och det blev minsann lite blött i ögonen även på mig. Denna sjöng han också:

Superfint! Satt bredvid mitt hjärta i kyrkan och kände mig alldeles lycklig ^^ Efter bröllopet åkte ett gäng till Annie i Torhamn och käkade pizza. Blir man inte bjuden på bröllopsfest så får man se till att fixa en egen, så efterfest i Torhamn blev resultatet. Mycket trevligt!

Nej, back to school!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar